onsdag den 4. marts 2009

DKK-konference i Gedved d. 3 juni 2009

Kære DKK-Netværk!

På Gedved Seminarium er vi i gang med at planlægge dette års Netværkskonference. Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 3. juni.

I lyset af de mange spændende konference- og kursustilbud, der dette forår retter sig mod vores arbejdsfelt, har vi vurderet, at der ikke er grundlag for en DKK-konference, der strækker sig over flere dage. Vi planlægger derfor et en-dagsarrangement med fokus på vores interne arbejde i uddannelserne og udveksling af erfaringer med prøven i DKK.

På konferencen sidste år, var der bred enighed om, at vi på dette års konference skulle vægte helt konkret vidensdeling i relation til den måde, vi ”forvalter” og formidler DKK-faget på i de forskellige uddannelsesinstitutioner frem for input fra eksterne oplægsholdere.
Vi talte om en form, hvor en række af undervisere forpligter sig på at lave Workshops, der formidler deres helt konkrete undervisning ud fra devisen: "Hands-on! Drop de store oplæg og sæt os i gang med at fortælle, filme, kommunikere..."

I den forbindelse vil vi gerne nu opfordrer til, at I byder ind med workshops (ca. 1 times varighed) eller anbefale kolleger, I ved har noget rigtig godt på repertoiret! Vi vil derefter koordinere disse workshops og fylde eventuelle "huller" ud med workshops, som vi forbereder.
Henvendelse ang. Workshops rettes til: Jeanette Svendsen, jesv@viauc.dk

Vi glæder os til snart at kunne udsende en egentlig invitation til Netværks-konferencen og håber I har lyst til at bidrage med inspirerende input til gavn for fælles udvikling af DKK-fagområdet.

Venlige hilsner og på gensyn..

DKK-faggruppen, Pædagoguddannelsen i Gedved, VIA
Esben Hulgård, Irene Hedver, Elisabeth Schjødt-Laursen og Jeanette Svendsen

Ingen kommentarer: